Brick by brick


It’s not a very exotic example of GDR design, but it’s interesting looking, and that’s reason enough for this wall to be included here. I like the fact that instead of simply piling the bricks ontop of each other, whoever designed it decided to arrange thems with gaps, making it less monolithic and more decorative. It’s just a wall behind a railway station, and they didn’t have to do it. But they did. You’ll find it on the time-capsule-esque Lichtenberg street mentioned in the post below.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s